Kirli Sepeti 26. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Kirli Sepeti NOW TV Dizi Haberleri
Kirli Sepeti 26. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

Kirli Sepeti dizisinin 26. bölümü 14 Nisan 2024 Pazar günü NOW tv'de yayınlandı. Kirli Sepeti'nin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kirli Sepeti son bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen yeni ismiyle NOW TV dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Kirli Sepeti 26. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ 25. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Medine hayallerine açılan kapıyı kendi elleriyle kapatınca işi halletmek yine Songül’e düşer. Songül, Medine’nin arkasını toplarken hayatında ilk defa başka bir kadına tercih edilmenin verdiği acı şoku yaşar. Hem de tek oğlu İlkkan tarafından… Kendi duygularını bir yana bırakıp başkasına yardım peşinde koşan bir diğer isim ise Hayriye’dir. Ne yazık ki hiçbir iyilik cezasız kalmazmış… Hayriye bir başkasının hayatını kurtarma pahasına hem tutunduğu tek dal olan işinden hem de aşkından olur. Şans bir kere daha Songül, Hayriye ve Medine’nin kapısını çalar. Peki bu defa açmaya hazırlar mıdır?

NOW tv Kirli Sepeti 26. bölüm izle

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 14 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan 26. bölümünü (Kirli Sepeti yirmi altıncıbölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 26. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ