Kirli Sepeti 22. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kirli Sepeti NOW TV FOX Dizi Haberleri
Kirli Sepeti 22. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

Kirli Sepeti dizisinin 22. bölümü 3 Mart 2024 Pazar günü NOW tv'de yayınlandı. Kirli Sepeti'nin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kirli Sepeti son bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen yeni ismiyle NOW TV dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 22. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ 21. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Hayriye, olduğu ve olması gerektiği kişi arasında kalıp zorlanırken kendini utanç verici durumlara sokar. Yardımına hiç ummadığı biri koşar. Bir başka utanç verici durumda olan Medine ise artık yorulmuştur. Bu sefer çözümü terk etmekte bulur. Fakat memleketinden gelen haber Medine’nin kurtuluşunun kolay olmayacağını gösterir. Yolun sonuna geldiğini düşünürken yardımına yine Songül yetişir. Herkes sonunda rahat bir nefes verecekken beklenen kurşun beklenmedik birinde patlar. Tüm dikkatler patlayan kurşuna çevrilince burunlarının dibinde gerçekten son nefesini veren kişiyi kimse fark etmez.

Fox tv Kirli Sepeti 22. bölüm izle

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 3 Mart 2024 Pazar günü yayınlanan 22. bölümünü (Kirli Sepeti yirmi ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 22. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ