Kirli Sepeti 21. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kirli Sepeti FOX NOW TV Dizi Haberleri
Kirli Sepeti 21. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti yeni bölüm tek parça izle

Kirli Sepeti dizisinin 21. bölümü 25 Şubat 2024 Pazar günü Fox tv'de yayınlandı. Kirli Sepeti'nin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kirli Sepeti son bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen yeni ismiyle NOW TV dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 21. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ 20. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

En güzel rüyalarından istemeyerek de olsa uyanan Hayriye, yolun sonunda dürüstlüğü seçer. Ama ne demişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar… Kardeşi gibi gördüğü Medine’nin her zaman arkasında duran Songül, söz konusu araya giren kan bağı olunca en sağlam kurulan arkadaşlıkların bile sınandığını anlar. Medine ise aile ve ahlak arasında sıkışmış kalmış, nefes alamadan iki cephede de zorlu bir savaş vermektedir.

Fox tv Kirli Sepeti 21. bölüm izle

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 25 Şubat 2024 Pazar günü yayınlanan 21. bölümünü (Kirli Sepeti yirminci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 21. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ