Karadut oyuncuları kim? ATV'nin yeni dizisi Karadut konusu nedir?

HABER MERKEZİ
atv Dizi Haberleri
Karadut oyuncuları kim? ATV'nin yeni dizisi Karadut konusu nedir?

Yeni dizisi Karadut'un yayın tarihi belli oldu. İlk bölümüyle 23 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan Karadut'un kadrosunda ekranların tanıdık simaları yer alıyor. Peki, Karadut oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Karadut konusu ve oyuncuları...

ATV ekranların iddialı yapımı Karadut izleyici karşısına çıkıyor. Farklı hikayesi ve adından söz ettiren başarılı oyuncu kadrosuyla dizinin ilk bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Merakla beklenen dizi Zuhal'in aşkı tanıdığında gösterdiği değişimi ele alıyor. Peki, Karadut dizisi konusu nedir, nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, Karadut hikayesi ve konusu...

KARADUT DİZİSİ NE ZAMAN?

ATV'nin yeni dizisi, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yeni dizisi 'Karadut' ilk bölümüyle 23 Eylül Pazartesi 20.00'da başladı.

KARADUT DİZİSİ KONUSU

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Karadut dizisi, hem kariyerine hem de ailesine yetişmeye çabalarken savrulan Zuhal'in aşkı tanıdığında karanlıktan aydınlığa doğru dönüşme ve dönüştürme hikayesini ele alıyor.

Zuhal Erdem, kişisel gelişim uzmanı olarak kariyerinde zirvede olan bir kadındır. Aşk ve ilişkiler üzerine danışmanlık yaparak başarı kazanmıştır. Ancak ailesiyle yaşadığı evde bambaşka bir hayat sürmektedir. Genç yaşta annesini kaybettikten sonra babası ve üç kız kardeşine kendini adamıştır.

Yıllarca süren yalnızlığının ardından, asistanı Eylem sayesinde Tayfun ile tanışır ve bu ilişki uğruna büyük zorluklarla yüzleşir. Babası Çetin'e karşı çıkacak, aşk ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir yolculuğa adım atacaktır.

KARADUT OYUNCULAR VE KARAKTERLER

İrem Helvacıoğlu (Zuhal Erdem), Şükrü Özyıldız (Tayfun Karca), Aslı İnandık (Figen Erdem Yüksel), Burak Dakak (Bora Karca), Selin Türkmen (Aslı Erdem), Ebrar Karabakan (Begüm Erdem),Onur Gürçay (Ayhan Yüksel), Naz Elmas (Nihan Akıncı), Rami Narin (Alp Velioğlu),Elif Nur Kerkük (Eylem Tetik), Yaşar Aydınlıoğlu (Alpay Velioğlu), İpek Ayaz Kortunç (Hayriye Kılınç) ve Engin Şenkan (Çetin Erdem)

KARADUT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Karadut dizisi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Çekimlerin büyük bir kısmının Nişantaşı'nda gerçekleştirildiği belirtiliyor.