Kara Ağaç Destanı yeni bölüm tek parça izle! TRT 1 Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm İzle

HABER MERKEZİ
Kara Ağaç Destanı TRT TRT canlı izle Dizi Haberleri
Kara Ağaç Destanı yeni bölüm tek parça izle! TRT 1 Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm İzle

Kara Ağaç Destanı dizisinin son bölümü 11 Ekim 2024 Cuma günü TRT 1'de yayınlandı. Kara Ağaç Destanı'nın son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kara Ağaç Destanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT 1 dizisi olan 'Kara Ağaç Destanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT 1 Kara Ağaç Destanı son bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİNİN 19. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Ömer’in mahkeme zamanı gelmiştir. Savcı’nın dosyadan alınmasıyla beraber Ömer için her şey daha da zora girmiştir. Yeni hazırlanan iddianameye göre Ömer için idam istenmektedir. Sultan, Ömer’in kurtulması için büyük bir plan yapar. Herkesin desteğini alan Sultan mahkeme sonunda Ömer’i kurtarabilecek midir?

Öte yandan Celal Ağa ise konağında bulunan belge sebebiyle mahkemeye çağrılır. Bütün derdi kendini aklamak olan Celal Ağa, Ömer’in kurtuluşu için Sultan’a teklifini hatırlatır.

Mahkeme günü geldiğinde herkesin aklında tek bir soru vardır. Celal Ağa’ya Ömer’in bu suçları işleyip işlemediği sorulduğunda cevabı ne olacaktır?

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk'ün yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan gibi isimler yer alıyor.

KARA AĞAÇ DESTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı dizisinin TRT 1'de 11 Ekim 2024 Cuma günü yayınlanan 20. bölümünü ( son bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KARA AĞAÇ DESTANI 20. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ