İnci Taneleri Semiramis kim? Bestemsu Özdemir Kimdir?

HABER MERKEZİ
İnci Taneleri Kanal D
İnci Taneleri Semiramis kim? Bestemsu Özdemir Kimdir?

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu. Dizinin kadrosuna Bestemsu Özdemir'in dahil olduğu öğrenildi. Peki, İnci Taneleri'nde Semiramis karakteri kimdir? İşte Bestemsu Özdemir hakkında merak edilenler...

İnci Taneleri dizisinin son fragmanı yayınlandı. Fragmanda birçok karaktere yer veridi. Yeni sezonda diziye dahil olan Semiramis karakteri o isimlerden biriydi. Bestemsu Özdemir'in canlandıracağı Semiramis karakterinin kim olduğu ve hikayesinin ne olduğu merak ediliyor. Ayrıca başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir hakkında bilinmeyen birçok detay araştırılmaya başlandı. Bestemsu Özdemir ve İnci Taneleri'nde canlandıracağı Semiramis karakteri hakkında detaylar...

İNCİ TANELERİ SEMİRAMİS KİM? 

Semiramis karakteri yeni sezonda İnci Taneleri dizisine dahil olan karakterlerden biri oldu. Semiramis'e başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir hayat verecek. Semiramis, dizide Kubilay Aka’nın oynadığı Cihan’ın partnerini canlandıracak. Özdemir, 3 Eylül’de İstanbul’da çekimlerine başlanan İnci Taneleri Dizisi için saçlarını sarıya boyattı.

İnci Taneleri Semiramis kim? Bestemsu Özdemir Kimdir? - Resim : 1

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR? 

Bestemsu Özdemir 20 Nisan 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Özdemir birçok projede yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi.

Bestemsu Özdemir ayrıca Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Güvercin, Akrep, İkizin Sırrı, Gecenin Ucunda ve Kirli Sepeti gibi projelerde rol aldı.