İnci Taneleri 9. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri dokuzuncu bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri
İnci Taneleri 9. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri dokuzuncu bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin dokuzuncu bölümü 21 Mart 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri dokuzuncu bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 9. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 8. BÖLÜM KONUSU

14 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 8. bölümünde Dilber, Zahir'den kurtulmanın planını yaparken Azem, geçmişin yaralarını sarmaya devam eder. 

Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahatlar. Dilber'in Zahir’den tamamen kurtulması gerekir ve bunun için plan yapmaya başlar. Ancak Zerre Dilber'in bu planını Azem'e söyler. Azem, Cihan’la doğru bir iletişim kurabilmek için çabalamaya devam eder. Cihan’ın kafası ise babası ile ilgili iyice karışmıştır. Hatice'nin gelmesiyle Azem kendini ele veriyor. Hatice, Azem'in kim olduğunu sorgulayacak mı?

Azem, Piraye’nin ailesi ile aynı yerde çalışmak istemediğini ilettiğinde, Piraye ona reddedemeyeceği bir teklif ile döner. Azem, Piraye'nin yanından ayrılırken, Talip'le karşılaşır. Talip, Azem'den şüphelenir ve araştırılması için talimat verir. Azem'in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Zahir, kardeşine ulaşır ve Alişan'ı Dilber'e vermenin hesabını sorar. Dilber'i tehdit etmeye çalışan Zahir, haber gönderip tehdit eder. Dilber, öfkeden deliye döner. Dilber konusunda Azem'i uyaran Nesrin, bu olaya karışılmamasını ister. Kasım ise Azem'in Dilber'e aşık olabileceğini ortaya atar. Peki Dilber'i kaderine mi terk edecekler? 

Kanal D İnci Taneleri 9. bölüm izle

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 21 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 8. bölümünü ( sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 9. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ