İnci Taneleri 7. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yedinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri
İnci Taneleri 7. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yedinci bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin yedinci bölümü 7 Mart 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri yedinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 7. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜM KONUSU

Cihan, vurulduktan sonra bunu yapanlardan intikam almak için harekete geçer. Necmi ve diğer arkadaşlarıyla plan yapan Cihan adeta ateşe yürür. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye’nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber de aldatıldığını düşünüp Kasım'ın kapısını çalar. Azem, Piraye'nin davetiyle seminere katılır. Piraye daha da ileri giderek Azem'e önemli bir iş teklifinde bulunur. Peki Azem, Piraye'nin teklifini kabul edecek mi? 

Cihan, mahalledeki gencecik insanları hayattan koparan zehir tüccarlarına büyük bir ders vermeyi amaçlar. Cihan'ın planı işler ve ortalık fena karışır. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Dilber ise Azem'siz yaşayamayacağını anlar! Zahir, sarhoş bir halde Dilber'in yaşadığı otelin odasına gelir ve tartışma çıkar. Dilber, Zahir tarafından darp edilir. Azem, Dilber'i ağzı burnu kan içinde görür. Dilber öldü mü?

Kanal D İnci Taneleri 7. bölüm izle

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 7 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 7. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ