İnci Taneleri 6. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri altıncı bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
İnci Taneleri 6. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri altıncı bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin altıncı bölümü 29 Şubat 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri altıncı bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 6. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 5. BÖLÜM KONUSU

22 Şubat Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 5. bölümünde Azem'in Cihan'la yıllar sonra görüşmesi hiç beklenmedik bir sonla biter. 

Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır. Cihan, eli silahlı adamlar tarafından vurulur ve Azem'in kollarında yaşam mücadelesi verir. Azem, yıllar sonra oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşamak yerine oğlunun vurulmasıyla büyük bir şok yaşar. Zavallı Azem, gözyaşlarını tutamaz ve hıçkırıklara boğulur. Azem’in Piraye ile yediği yemeğin magazin haberleri düşmesi Dilber'i büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Dilber, Azem'e karşı nasıl davranacak?

Azem, Nesrin ve Kasım'a olanları anlatır. Nesrin, artık o gün orada neler olduğunu anlatması gerektiğini ve katil sıfatından kurtulması için konuşması gerektiğini söyler. Azem, oğlunu geri kazanmak için yıllarca sakladığı sırrı artık söylemeye karar verir. Cihan, gözyaşları içinde Azem'i dinler ve canı yansa da resti çeker. 

Kanal D İnci Taneleri 6. bölüm izle

İNCİ TANELERİ ALTINCI BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 29 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ