İnci Taneleri 5. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri beşinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
İnci Taneleri 5. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri beşinci bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin beşinci bölümü 22 Şubat 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri beşinci bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 5. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 4. BÖLÜM KONUSU

15 Şubat Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 4. bölümünde Azem, oğlu Cihan'la yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor!

Azem Cihan’ı bulmanın sevincini yaşar. Cihan'ın mekanına gelen Azem, oğluyla karşılaşamasa da ona bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşar. Azem, Cihan'ın evlatlık verildiği aileye ulaşır. Güngör Seyhan isimli bir kadınla görüşen Azem, Cihan'ın kayıp oğlu Özgür olup olmadığını öğrenmek ister. 

Azem, oğlunu bulunca yaşadığı sevinci Dilber'le paylaşır. Dilber, haberi alınca havalara uçar. Azem, Dilber'le sevincini paylaşınca samimi bir ortam oluşur. Otel odasında küçük ve samimi bir kutlama hazırlayan Dilber, Azem'i şaşırtıyor. 

Azem, Piraye'yi Ayça'ya olan tutumuyla eleştirir. Piraye de Azem'e sinirlenince çocuklarıyla ilgili sert bir cümleyle karşılık verir. İkili arasında yaşanan gerginlik Azem'in hüzünle oradan ayrılmasıyla sonlanır. Piraye Azem'den özür dilese de olan olmuştur. Azem ve Cihan, yıllar sonra karşı karşıya geliyor! Azem Cihan’ı bulmanın sevincini yaşar. Baba-oğul buluşması buluşması Azem'in hayal ettiği gibi geçecek mi?

Kanal D İnci Taneleri 5. bölüm izle

İNCİ TANELERİ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 22 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanan 5. bölümünü ( beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ