İnci Taneleri 4. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri dördüncü bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
İnci Taneleri 4. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri dördüncü bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin dördüncü bölümü 15 Şubat 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri dördüncü bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 3. BÖLÜM KONUSU

8 Şubat Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 3. bölümünde Azem, Dilber'in yüzünden yine belanın içine düşüyor!

Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmamıştır. Bu esnada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını arar. Piraye’nin ise hem işlerle hem de Ayça ile başı derttedir. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Dilber’in daveti ile Kasım ve Azem, onu izlemeye giderler. Eğlenceli başlayan gece yine umulmadık olaylarla, maalesef tatsız bitecektir. 

Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Azem, böylece evlatlarından bir iz bulmuş ve umutlanmıştır. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Azem, oğlu Cihan yani Özgür'den büyük bir iz yakalar.

Kanal D İnci Taneleri 4. bölüm izle

İNCİ TANELERİ DÖRDÜNCÜ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 15 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ