İnci Taneleri 18. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kanal D İnci Taneleri son bölüm izle!

İnci Taneleri Kanal D Dizi izle
İnci Taneleri 18. Bölüm Tek Parça Full İzle! Kanal D İnci Taneleri son bölüm izle!

İnci Taneleri 18. bölüm Kanal D ekranlarında 10 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. İnci Taneleri dizisinin 18. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin yeni bölümünü (son bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kanal D İnci Taneleri 18. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

İNCİ TANELERİ 18. BÖLÜM KONUSU

Azem yıllar sonra yine iki çocuğuyla yan yanadır. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark edeceği bir an. Aynı esnada Dilber’in başı hiç olmadığı kadar derttedir. Üstelik bu sefer yalnız da değildir.

Yıldız ve Zerre de en az onun kadar korunmaya muhtaçtır. Yine tek çaresi Azem’den yardım istemek olacaktır. Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Piraye; kızı, kaygıları ve gururu arasında sıkışmış bir karar vermek zorundadır.

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİMLER?

Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisi her perşembe izleyiciyle buluşuyor. İnci Taneleri'nin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer alıyor.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan 18. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 18. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ