İnci Taneleri 16. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
İnci Taneleri Kanal 7 Dizi Haberleri
İnci Taneleri 16. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yeni bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin on altıncı bölümü 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 16. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 16. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 15. BÖLÜM KONUSU

Nehir ile Cihan yıllar sonra kavuşurlar. İki kardeşin birbirini bulması onlara tekrar hüzünlü hikayelerini hatırlatır. Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddeder.

Reyyaz, Cihan’ı hızla yeni hayatına hazırlıyordur. Azem, Dilber’in hayatındaki sorunlara kayıtsız kalmasa da Dilber Azem’e hala kırgındır. Azem, Nehir’e ulaşabilmek için kızının yeni hayatına dair izleri takip ederken en büyük ipucunu hiç ummadığı anda yanı başında bulacaktır.

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri 16. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri yeni bölüm tek parça izle - Resim : 1

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 23 Mayıs 2024 Perşembe günü yayınlanan 16. bölümünü ( on altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ