İnci Taneleri 10. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri onuncu bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
İnci Taneleri Kanal D Dizi Haberleri
İnci Taneleri 10. Bölüm İzle Full Kanal D İnci Taneleri onuncu bölüm tek parça izle

İnci Taneleri dizisinin onuncu bölümü 28 Mart 2024 Perşembe günü Kanal D'de yayınlandı. İnci Taneleri'nin 10. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte İnci Taneleri onuncu bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 10. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ 9. BÖLÜM KONUSU

21 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 9. bölümünde Cihan'ın başı belaya girer ve Azem, oğlunu kurtarmak için tehlikeli planlar yapar. 

Azem, ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapmak için hazırdır. Artık tek çaresi iki evladına birden ulaşmaktır. Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçecektir. Ancak Cihan’ın içine düştüğü tehlike kararını uygulamasına izin vermez. Dilber, Alişan'ı Zahir'den kaçırmak için başka bir okula yazdırmak ister. Ancak okul müdürü Dilber'e ne iş yaptığını sorunca Alişan'ın okul hayatını etkileyecek bir durum oluşur. Dilber, yalan söyleyemediği için oğlunu okula kaydını yaptıramaz. 

Cihan, Elif'le buluştuğu kafeden Sırat Sıcak'ın adamları tarafından aldırılır. Sırat, hamle yapacağını önceden bildirmiştir. Berzan, Cihan'ı alır ve büyük bir kaos başlar. Azem, Berzan'ın da yardımıyla Cihan'ı kurtarmanın bir yolunu bulur. Berzan, Cihan için Sırat Sıcak'ın gizli bir videosunu Azem'e verir. Azem bu videoyla Sırat Sıcak'ı adeta püskürtür. 

Zahir, saklandığı delikte çıkar ve Dilber'in kaldığı otele adamlarıyla baskın yapar. Dilber, Alişan’la yeni bir yaşam kurmak için elinden geleni yapsa da hiç ummadığı bir şekilde hayatı tepetaklak olur.

Kanal D İnci Taneleri 10. bölüm izle

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 28 Mart 2024 Perşembe günü yayınlanan 10. bölümünü ( onuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ