Hudutsuz Sevda 28. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Hudutsuz Sevda NOW TV Dizi Haberleri
Hudutsuz Sevda 28. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

Sevilerek izlenen Hudutsuz Sevda dizisinin yirmi sekizinci bölümü 18 Nisan 2024 Perşembe günü NOW TV'de yayınlandı. Hudutsuz Sevda'nın 28. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı yeni dizi “Hudutsuz Sevda”nın yeni bölümü yayınlandı. İşte NOW TV Hudutsuz Sevda 28. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

HUDUTSUZ SEVDA 27. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bir düşmana karşı en iyi silah başka bir düşmandır demişler. Babalar, oğullarının ölüm emrini alınca işler değişir. Nihat’ın bu oynu ile herkesin asıl rengi bir kere daha ortaya çıkar. Ne yazık ki Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir. Erkekler ticareti bile bir kenara bırakmaya razıyken hesaba katamadıkları bir durum söz konusudur. O da kadınları bazen hiç anlayamamaları… Kıskançlık bir kadın için en tehlikeli duygudur. Hele de bu duygu uzun bir geçmişe dayalıysa. Bu defa kan, erkeklerin değil kadınların masasında dökülür.

NOW TV Hudutsuz Sevda 28. bölüm izle

HUDUTSUZ SEVDA'NIN OYUNCU KADROSU

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda dizisinin FOX TV'de 18 Nisan günü yayınlanan 28. bölümünü ( Hudutsuz Sevda yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

HUDUTSUZ SEVDA 28. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ