Hudutsuz Sevda 26. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Hudutsuz Sevda NOW TV FOX Dizi Haberleri
Hudutsuz Sevda 26. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

Sevilerek izlenen Hudutsuz Sevda dizisinin yirmi beşinci bölümü 28 Mart 2024 Perşembe günü NOW TV'de yayınlandı. Hudutsuz Sevda'nın 26. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Hudutsuz Sevda 26. Bölüm İzle.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı yeni dizi “Hudutsuz Sevda”nın yeni bölümü yayınlandı. İşte NOW TV Hudutsuz Sevda 26. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

HUDUTSUZ SEVDA 25. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yılmaz’ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir. Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz’ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner. Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder.

Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez. Asiye ve Rızvan her ne kadar Zeynep’i ciddiye almasalarda Halil İbrahim, Zeynep’in tehditlerinin altının boş olmadığını sessiz bir gecede kanıtlar. Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir.

NOW TV Hudutsuz Sevda 26. bölüm izle

HUDUTSUZ SEVDA'NIN OYUNCU KADROSU

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda dizisinin FOX TV'de 28 Mart günü yayınlanan 26. bölümünü ( Hudutsuz Sevda yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

HUDUTSUZ SEVDA 26. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ