Göztepe Antalyaspor CANLI İZLE! Göztepe Antalyaspor maçı izle

Göztepe Antalyaspor Süper Lig

Göztepe Antalyaspor maçı canlı yayın izle, Göztepe Antalyaspor maçı izle, Göztepe Antalyaspor maçı canlı yayın linki, Göztepe Antalyaspor bein sports 2 canlı maç linki, canlı bein Göztepe Antalyaspor maçı, bein sports Göztepe Antalyaspor maçını canlı izlemek için yapmanız gerekenler haberimizde.

Süper Lig'in 20. haftasında Göztepe ile Antalyaspor takımları karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Antalyaspor maçı canlı izle.

Göztepe ve Antalyaspor takımları Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geliyor.

Göztepe Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan Göztepe Antalyaspor maçı Digitürk platformunda Bein Sports 2 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebilir.

Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayan Göztepe-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında hakem Hüseyin Göçek düdük çalıyor.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 15 puanla düşme hattında tamamlayan Göztepe, yeni bir başlangıç peşinde.

İzmir ekibinde sakatlığı süren Boşnak stoper Mihojevic ile Kovid 19 testi pozitif çıkan 2 oyuncu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Konuk ekip Fraport-TAV Antalyaspor ise 22 puanla 15. sırada yer alıyor. Hafta içinde Turkcell Süper Kupa finalini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Akdeniz ekibi, İzmir' de alacağı bir galibiyetle moral bulmayı hedefliyor.

Antalya ekibinde rahatsızlanan iki oyuncunun karantina süresi devam ediyor.

14. randevu

Ligin ilk devresinde rakibiyle 1-1 berabere kalan Göztepe, Süper Lig'de rakibiyle geride kalan 13 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Bu müsabakalarda 17 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 14 gol gördü. Göztepe, İzmir'deki 6 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

İki takım arasında oynanan son maç 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Göztepe son resmi maçında Samsunspor'u 1-0 mağlup etti. Antalyaspor ise Süper Kupa finalinde penaltılarda Beşiktaş'a kaybetti.

Süper Lig'de 19 hafta sonunda Göztepe'nin 15, Antalyaspor'un 22 puanı bulunuyor.

Göztepe Antalyaspor maçı canlı izle

Göztepe Antalyaspor maçı canlı yayın linki

Göztepe'ye konuk olduğu son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Antalyaspor, daha önceki dört ziyaretinden tek galibiyet çıkarabilmiş (1B 2M) ve sadece bir karşılaşmada kalesini gole kapatabilmişti.

Bu sezon iç sahada en az gol atan Süper Lig takımı olan Göztepe (6), bu golleri kaydettiği dört karşılaşmadan da puan çıkardı (2G 2B) ancak rakip fileleri havalandıramadığı altı mücadeleyi de kaybetti.

Son üç Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (1B 2M), bu sezon üst üste dört karşılaşmayı galibiyetsiz geçmedi. Bunun yanı sıra; deplasmanda çıktığı son dört maçtan puansız ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, tek sezonda daha uzun bir seriyi en son Ocak-Nisan 2013 arasında yaşadı (7M).

Bu sezon en az Süper Lig maçında ilk golü atan takım olan Göztepe (5), buna rağmen bu karşılaşmalarda alması muhtemel 15 puanın 11'ini kaybetti (1G 1B 3M).

2021/22 Süper Lig sezonunun ilk yarısında Yeni Malatyaspor'un (0) ardından ceza sahası dışından en az gol atan iki takımdan biri olan Antalyaspor (Hatayspor ile birlikte), aynı zamanda Kasımpaşa'nın (6) ardından bu şekilde en fazla gol yiyen ekip konumunda (5).

 

Kaynak: Haber Global TV

Göztepe Süper Lig spor toto süper lig Nuri Şahin El Maestro Antalyaspor Göztepe Antalyaspor maçı canlı maç izle Bein Sports 2 şifresiz canlı maç izle bein sports canlı yayın linki