Gönül Dağı 131. Bölüm Full İzle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gönül Dağı TRT Dizi Haberleri
Gönül Dağı 131. Bölüm Full İzle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

TRT 1'de Gönül Dağı dizisinin 131. bölümü, 16 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Merakla beklenen bölüm dizi biter bitmez internete yüklendi. İşte Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 131. bölümü 16 Mart 2024 günü TRT 1 ekranlarındaydı. Yeni bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT1 Gönül Dağı 131. bölüm izle linki... Dizi izle...

GÖNÜL DAĞI 130. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Taner ve Selma düğünlerini hemen yapabilmek için annelerini ikna etmeye çalışır. Halime ve Leyla, Adile’yi hasta zannettiği için düğün fikrine yanaşmaz. İkili nasıl ikna olacaktır?

Düğün için hazırlıklara başlayan Kaya Ailesi neler yaşayacaktır?

Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile, düğün için şarkıcı aramaya başlar. Çocuklar organizasyona dahil olmadığı için aileleriyle yarışa girer. Düğüne hangi ünlü gelecektir? Filiz annesine Erkan’la arkadaşlığını söyleyeceği sırada neler yaşanacaktır?

TRT1 Gönül Dağı 131. bölüm izle

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı dizisinin 16 Mart günü yayınlanan 131. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

GÖNÜL DAĞI 131. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.