Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Galatasaray Fenerbahçe Canlı maç izle
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TFF Süper Kupa maçında heyecan! Galatasaray - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

TFF Süper Kupa maçında heyecan devam ediyor. Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final müsabakası Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda oynanacak. Süper Kupa finalini Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez kozlarını Süper Kupa’da paylaşacak.

Galatasaray - Fenerbahçe süper kupa maçı

SÜPER KUPA REKABETİNDE SON DURUM

Sezon olarak 2022-2023 sezonunda Süper Kupa’yı Trabzonspor müzesine götürdü. Genel istatistiklere bakıldığında Galatasaray 16, Trabzonspor 10, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ise 10 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

2022/23 Trabzonspor

2021/22 Beşiktaş

2020/21 Trabzonspor

2019/20 Galatasaray

2018/2019 Akhisarspor

2017/18 Konyaspor

GALATASARAY FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Galatasaray - Fenerbahçe TFF Süper Kupa maçında iki takım 7 Nisan Pazar günü saat 21:30’da karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması ATV ekranlarından canlı aktarılacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.