Gaddar 9. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi dokuzuncu bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gaddar FOX NOW TV Dizi Haberleri
Gaddar 9. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi dokuzuncu bölüm tek parça izle

Fox'un yeni dizisi Gaddar'ın dokuzuncu bölümü 15 Mart 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gaddar 9. Bölüm Full İzle.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın yedinci bölümü 15 Mart 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin beşinci bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 9. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 8. BÖLÜMDE NE OLDU?

Müdür Dağhan’ın Leylâ ile bağlantısını öğrenir ve bunu kendi lehine kullanmak için Dağhan’a onun etrafında kalmasını teklif eder. Çünkü Müdür Necdet’e ait bir bilgisayarı ele geçirmek ister. Ancak bilgisayarı arayan başkaları da vardır ve hepsi Leylâ’nın peşine düşer. Dağhan babasını öldürdüğü ve bunu söyleyemediği için Leylâ’ya karşı vicdan azabı duymaya başlar. Bu yüzden hem Leylâ’yı korumaya hem de bilgisayarı bulmaya mecbur kalır.

Enver yaşadığı travmadan sonra Yağmur’un desteğiyle kendini toparlamaya çalışır aynı zamanda babasına karşı yenilmeyeceğini göstermek için hemen düğün hazırlıklarına koyulur. Davut’un Enver’e kızgınlığı devam ederken Enver kendini affettirmenin yollarını arar.

Ekber Enver’in tetikçiyi atlatmasından şüphelenir, bunun arkasında kimin parmağı olduğunu araştırmaya başlar. Enver şahane bir düğünle evleneceklerini zannederken Ekber’in mâni olmak için başka bir planı daha vardır.

Fatma, Davut’u Fikriye ile baş başa görünce adeta yıkılır. İkisinden de yaptıklarının hesabını sormaya kararlıdır.

Aydan Oya’nın tüm ısrarlarına rağmen Dağhan’dan uzak duramaz, onun uğruna yeni bir kavganın ortasına düşer. Her yere yayılan ‘’gaddar’’ söylentisi Gürkan’ın dikkatini çeker. Bir yandan Dağhan’ı takip ederken bir yandan da bu söylentiyi sorgulamaya başlar.

Gaddar dizisi 9. bölüm izle

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

NOW'ın 15 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 9. bölümün (dokuzuncu bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 9. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ