Gaddar 7. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi yedinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gaddar NOW TV FOX Dizi Haberleri
Gaddar 7. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi yedinci bölüm tek parça izle

Fox'un yeni dizisi Gaddar'ın yedinci bölümü 1 Mart 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gaddar 7. Bölüm Full İzle.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın yedinci bölümü 1 Mart 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin beşinci bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 7. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Dağhan, Enver’in kurduğu tuzakla köşeye sıkışır. Gürkan da artık onun bir tetikçi olduğunu öğrenmiştir. Ama Dağhan kaçıp saklanmak yerine savaşmayı seçer. Müdür ve Dağhan için artık olayları netleştirme zamanı gelmiştir. Ya tamam diyeceklerdir ya devam. Müdür Dağhan’ın cevabını beklerken Dağhan, mahallesinde öldürülen taksicinin katilini aramaya başlar. Katilin izini sürerken yolu eski bir arkadaşıyla da kesişir. Katilin peşinde olan Dağhan, Enver’e zarar vermenin bir yolunu da bulur.

Oğlunun son yaptıklarından sonra Yağmur’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini anlayan Ekber, Davut’u tehdit eder. Artık evde olan Yağmur babasıyla arasını düzeltmeye çalışır ama Ekber’in tehditi Davut’un psikolojisini iyice bozmuştur. Öte yandan Enver’i Yağmur’dan ayırmak için harekete geçen Ekber’le oğlu aralarındaki gerilim iyice tehlikeli bir hal alır. Enver’in bu işten sıyrılmak için bulduğu çözüm Ekber’i delirtir. Bu zamana kadar bir canavar olmadığını söyleyen Ekber artık her şeyi yapabilecek noktaya gelir.  

Aydan ne olursa olsun hâlâ Dağhan’la birleşmekten yana umutludur. Oya bu umudun kızını mahvettiğini düşündüğünden onu Dağhan aşkından kurtarmak için çeşitli yollar dener.

Gaddar dizisi 6. bölüm izle

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

NOW'ın 1 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 7. bölümün (yedinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ