Gaddar 6. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi altıncı bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gaddar FOX Dizi Haberleri Dizi izle
Gaddar 6. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi altıncı bölüm tek parça izle

Fox'un yeni dizisi Gaddar'ın altıncı bölümü 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gaddar 6. Bölüm Full İzle.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın ikinci bölümü 23 Şubat 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin beşinci bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 6. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Müdür, Dağhan’a yeni bir hedef verir. Dağhan bu işi de tamamladıktan sonra Müdür’le bağlantısını kesmeyi düşünmektedir. Ancak Müdür’ün Enver Baltacı’yla mücadelede yardım teklif etmesi kafasını karıştırır. Müdür’ün zaman zaman Şirket’ten bağımsız hedefler belirlediğini ve bu hedeflerin de hep kötü adamlar olduğunu öğrenir. Bu durum zordaki insanlara yardım etmekten, kötüleri cezalandırmaktan haz duymaya başlayan Dağhan’ı yeni bir yol ayrıma getirir. Müdürle mecburi devam eden ilişkisi yeni bir boyut kazanır.

Dağhan, yeni hedefinin peşindeyken Enver de Dağhan’a tuzak kurmanın peşindedir. Yağmur’a söz verdiği için Dağhan’a doğrudan saldıramamaktadır. Bu yüzden onun tetikçi olduğunu ispatlayarak onu içeri attırmaya çalışır. Öte yandan babasına meydan okuyan Enver, Yağmurla apar topar evlenmeye karar verir. Bu durumu öğrenen Ekber Baltacı’nın verdiği sert karşılık iki aileyi karşı karşıya getirir. Enver’in Dağhan’ı bitirme planının ikinci ayağı da Aydan’dır. Aydan’ı kendi tarafına çekip ondan Dağhan’la ilgili bilgi almaya çalışır. Bunun için ciddi vaatlerde bulunur. Aydan’ın annesi Oya da kızının Enver’e yardım etmesini desteklemekte ona psikolojik baskı uygulamaktadır.

Gaddar dizisi 6. bölüm izle

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

Fox'un 23 Şubat 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 6. bölümün (altıncı bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ