Gaddar 4. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi dördüncü bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gaddar FOX Dizi Haberleri
Gaddar 4. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi dördüncü bölüm tek parça izle

Fox'un yeni dizisi Gaddar'ın dördüncü bölümü 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gaddar 4. Bölüm Full İzle.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın ikinci bölümü 9 Şubat 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 4. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Dağhan evine döndüğünde babasını baygın, annesi ve kardeşini ise Zafer’in doğrulttuğu namlunun ucunda bulur. Dağhan, Zafer belasından kurtulmak için uğraşırken olaylar sırasında ailesi, Dağhan’ın Zafer’in kardeşini öldürdüğünü öğrenir. Dağhan babasından yardım ister ancak Davut oğlu ve vicdanı arasında sıkışıp kalır. Dağhan’ı polise ihbar etmeye karar verir.

Gürkan tüm baskılarına rağmen Aydan’dan bir itiraf alamamıştır bu sebeple onu salıverip izlemeye devam eder. Aydan, Dağhan’ı ele vermemek için dirense de aralarındaki öfke bir türlü dinmek bilmez. Şengül ise, kocasının uğruna öldüğü ve tek güvencesi olan paranın kaybolmasından sonra toparlanamamıştır. Aydan, Şengül’ü yalnız bırakmaz. Samet’in erkek kardeşi Şengül’ün kapısına dayanır. Abisinin emaneti saydığı Umut’u, Aydan ve Şengül’e zor kullanarak ellerinden almaya çalışır. Bu hırsı Umut’u ölüm tehlikesiyle karşı karşıya getirir.

Dağhan, Yağmur’u bulamadığı için endişelidir, bir haber almak umuduyla etrafı soruşturmaya başlar. Müdür’den bu konuda yardım ister. O sırada Enver hem ortağını öldüren hem de ustaca ortadan kaybolmayı başaran Dağhan’ın peşine düşer. Fakat kin beslediği bu adamın, sevgilisinin abisi olduğundan henüz habersizdir.

Gaddar dizisi 4. bölüm izle

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

Fox'un 9 Şubat 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 4. bölümün (dördüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ