Gaddar 12. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi on ikinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Gaddar NOW TV FOX Dizi Haberleri
Gaddar 12. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi on ikinci bölüm tek parça izle

NOW TV'nin' dizisi Gaddar'ın on ikinci bölümü 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 12. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

NOW TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın on ikinci bölümü 5 Nisan 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin on ikinci bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 12. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 11. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verir fakat bu şans Kurt için zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koymayı planlar. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkması üzerine tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Dağhan da Cezmi Zakkum ’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takılır. Enver ve Dağhan birlik olup bu kardeşlere karşı koymanın yollarını ararken Dağhan bu kez farklı bir şekilde çözmeye karar verir. Ancak bu karar onu dönülmez bir hataya sürükler. Dağhan’ın olaylar sırasında yaralanmasıyla Aydan ve Leylâ onun için seferber olur.

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

NOW TV'nin 5 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 12. bölümün (on ikinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 12. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ