Gaddar 10. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi onuncu bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Gaddar NOW TV Dizi Haberleri
Gaddar 10. Bölüm Full İzle! Fox Gaddar dizisi onuncu bölüm tek parça izle

Fox'un yeni dizisi Gaddar'ın onuncu bölümü 22 Mart 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 10. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Gaddar 10. Bölüm Full İzle.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'ın yedinci bölümü 22 Mart 2024 cuma günü yayınlandı. Dram, aksiyon ve suç türündeki dizinin onuncu bölümü yayınlanır yayınlanmaz Youtube'a ve internete yüklendi. İşte Gaddar dizisi 10. bölüm izle linki.

Her cuma saat 20:00'de yayınlanacak dizinin yapımcı firması Ay Yapım'ken, yönetmenliği Sinan Öztürk yapıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun taşıdığı dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı yaptı.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aydan (Sümeyye Aydoğan)
Dağhan (Çağatay Ulusoy)
Müdür (Onur Saylak)
Rüzgar (Fatih Berk Şahin)
(Erdal Özyağcılar)
(Laçin Ceylan)
(Neslihan Yeldan)
(Hakan Salınmış)
(Müge Bayramoğlu)
(Deniz Özerman)
(Musab Ekici)
(Uğur Yıldıran)

GADDAR DİZİSİ 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan’ın adamları öldürmesi üzerine ondan korkmaya ve güvendiği bu adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar. Bulduğu ilk fırsatta Dağhan’ın elinden kurtulur. Bilgisayarı bulmadan bu işten kurtulamayacağını anlayınca babasının güvendiği bir dostundan bilgi almaya gider. Yardım için çaldığı o kapı da başına yeni belalar açar. Dağhan Müdür’ün de desteğiyle Leylâ’yı bulabilmek için uğraşır.

Gaddar dizisi 10. bölüm izle

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

NOW TV'nin 22 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 10. bölümün (onuncu bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 10. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ