Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Canlı maç izle TV8 Konferans Ligi Exxen
Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan! Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı maç izle linki...

Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz hafta 3-2 kaybettiği rakibini, taraftarı önünde yenerek yarı final biletini almak istiyor. Kanarya, müsabakadan iki farklı galip ayrılması halinde tur atlayacak. Fenerbahçe’nin 1 farklı kazanması durumunda ise uzatmalar, gerekirse de penaltı atışlarına geçilecek.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe

Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Olympiakos

Tzolakis, Rodinei, Ndoj, Carmo, Ortega, Chiquinho, Hezze, Masuras (Jovetic), Podence, Fortounis, El Kaabi

FENERBAHÇE OLYMPIAKOS KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında iki takım 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

KONFERANS LİGİ'NDE 18. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde 18. kez mücadele edecek. Kanarya, bu organizasyonda oynadığı 17 müsabakada 11 galibiyet elde ederken, 6 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertliler, söz konusu mücadelelerde 43 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Olympiakos karşılaşması Exxen ve TV8 ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE OLYMPIAKOS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.