Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beşiktaş
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fenerbahçe - Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Derbinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izle

Sivasspor maçında aldığı beraberliğin ardından Fenerbahçe ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 4’e yükseldi. Fernando Santos’la yollarını ayıran Beşiktaş’ta derbide takımın başında Serdar Topraktepe olacak. Sarı-lacivertliler geride kalan haftalarda 86 puan toplarken Beşiktaş ise 51 puanla 4.sırada yer aldı.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Beşiktaş Trendyol Süper Lig maçında iki takım 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu 34. haftanın hakemlerini açıkladı. Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. 

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması Bein Sports 1 ve Bein Sports beIN Connect ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.