Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Beko FC Barcelona Canlı maç izle basketbol Euroleague
Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague'da heyecan! Fenerbahçe Beko - Barcelona karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko sahasında FC Barcelona'yı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beko - Barcelona maçı canlı maç izle linki...

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanan sarı-lacivertliler, 18 galibiyetle 6. sırada yer alıyor. İspanyol temsilcisi ise ligde 29 haftada kazandığı 20 maçla 2. sırada bulunuyor.

Bu sezon taraflar arasında İspanya'da oynanan müsabakayı Barcelona, 89-81 kazanmıştı.

JASİKEVİCİUS'TAN MESAJ!

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Jasikevicius, "Barcelona tüm sezon boyunca ligin en iyi iki takımı arasında yer aldı. Artık Rubio'nun da kadrolarına eklenmesiyle EuroLeague'in favorilerinden biri oldukları kesin. Bizi çok zor bir maçın beklediğini düşünüyorum." şeklinde görüş bildirdi.

Sarı-lacivertlilerin başantrenörü, İspanyol takımlarına karşı oynanan maçlarda önemli noktanın geçiş oyunu olduğunu vurgulayarak, "Hızlı hücumlarını engellemeliyiz çünkü bu konuda en iyilerden biriler. Güçlü oyuncularını kontrol altında tutmanın yolunu bulmalıyız, özellikle de inanılmaz bir sezon geçiren Vesely ve Kalinic'e dikkat etmeliyiz. Eminim ki ikisi de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na gelip Fenerbahçe taraftarlarını görmekten çok mutlu olacak ve aynı şekilde taraftarlar da onları tekrar eski evlerinde en iyi şekilde ağırlayacaktır. Dediğim gibi, EuroLeague'in en iyi takımlarından birine karşı oynadığınızda her ayrıntı ve her durum çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE BEKO BARCELONA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

THY Euroleague'de iki takım 20 Mart Çarşamba günü saat 20:45’de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko - Barcelona maçı

FENERBAHÇE BEKO BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Barcelona karşılaşması S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO BARCELONA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.