Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Canlı izle Basketbol Süper Ligi basketbol Canlı maç izle
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında heyecan! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluk düğümü 4.maçta çözülüyor. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes son oynanan karşılaşmada rakibini son saniye basketiyle 81-82 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi. Final serisi 4’üncü maça uzadı.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes’e son saniye basketiyle 81-82 mağlup oldu ve şampiyonluk fırsatını kaçırdı. Seride durum 2-1’e gelirken üç olan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Deplasmanda ilk iki maçı 85-74 ve 101-70'lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Beko, ev sahibi olduğu karşılaşmada rakibine 82-81 kaybetti.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında iki takım 12 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşılaşması beIN Sports Tod TV, Bein Sports 5 ve beIN Sports Haber ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.