Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Canlı maç izle basketbol
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague maçında heyecan! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

THY Euroleague maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı canlı maç izle linki...

EuroLeague temsilcilerimiz Fenerbahçe BEKO, Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe BEKO, Anadolu Efes'i konuk ediyor. Sarı lacivertli ekip, Turkish Airlines EuroLeague’de 32. hafta mücadelesinde Alba Berlin’i konuk etti. Sarı lacivertli ekip mücadeleden 103-68 galip ayrılarak 32. maçında 20 galibiyetini aldı.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarında bugüne kadar 23 kez karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar, bu mücadelelerden sekiz galibiyet ve 15 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes, 89-84 kaybetmişti.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes THY Euroleague maçında iki takım 5 Nisan Cuma günü saat 20:45’de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşılaşması S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.