Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Fatih Karagümrük Canlı maç izle
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fatih Karagümrük - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'yi ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

FENERBAHÇE SON DURUM

Lig'de oynadığı 31 maçta 26 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe 82 puanla ikinci sırada yer alıyor. İsmail Kartal yönetiminde oynadığı 15 deplasman maçının 14'ünü kazanan sarı- lacivertliler 1 beraberlikle sahadan ayrıldı ve dış saha maçlarında henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı

FATİH KARAGÜMRÜK SON DURUM

Lig'de düşme hattında 18'inci sırada bulunan Fatih Karagümrük ise 31 maçta 7 galibiyet 9 beraberlik 15 yenilgiyle sahadan ayrıldı ve 30 puan topladı. Son 6 maçtır ligde kazanamayan Karagümrük Fenerbahçe karşısında sürprize imza atarak kötü seriye son vermek istiyor.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Trendyol Süper Lig maçında iki takım 14 Nisan Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe karşılaşması beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.