Dönence 14. Bölüm İzle Full Kanal D Dönence on dördüncü bölüm tek parça izle: Dönence final bölümü izle

Dönence Kanal D Dizi Haberleri
Dönence 14. Bölüm İzle Full Kanal D Dönence on dördüncü bölüm tek parça izle: Dönence final bölümü izle

Dönence dizisinin on dördüncü bölümü 11 Ekim 2023 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Dönence'nin 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'nin dizisi Dönence'nin 14. bölümü 11 Ekim günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Dönence'nin on dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Dönence 14. bölüm izle dizi izle linki...

DÖNENCE DİZİSİ 13. BÖLÜM KONUSU NE?

Anne ve babasının neden ve nasıl öldüğü gerçeğini öğrenmek için çabalayan Özgür kardeşi Rüzgar’ın masum olduğuna inanmak ister fakat içten içe kafasında soru işaretleri kalır. Rüzgar ise anne ve babasının ölümüne sebep olan ejderha dövmeli adamı görür. Peki, bu ejderha dövmeli adam kimdir? Özgür, anne ve babasının neden öldüğünü öğrenebilecek midir?

Dönence 14. bölüm izle

Harun, Olgun ailesinin arasına sızmak için elinden geleni yaparken diğer tarafta köşeye sıkışacağı bir durumla karşı karşıya kalır. Gülce yaşadığı krizi yavaş yavaş atlatmaya başlamışken, İstanbul’a okumaya giden Gece ise kendisini yalnız hisseder. Gece ve Özgür birbirlerine duydukları aşkla tekrar bir araya gelebilecekler midir?

DÖNENCE OYUNCU KADROSU

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde; Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak gibi başarılı isimler yer alıyor.

DÖNENCE YENİ BÖLÜM İZLE!

Dönence dizisinin Kanal D'de 11 Ekim günü yayınlanan 14. bölümünü (on dördüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

DÖNENCE 14. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Global TV

kanal d izle dizi izle dizi haberleri kanal d dizileri Kanal D Dönence yeni bölüm izle