Dönence 13. Bölüm İzle Full Kanal D Dönence on üçüncü bölüm tek parça izle

Dönence Kanal D Dizi Haberleri
Dönence 13. Bölüm İzle Full Kanal D Dönence on üçüncü bölüm tek parça izle

Dönence dizisinin on üçüncü bölümü 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlandı. Dönence'nin 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'nin dizisi Dönence'nin 13. bölümü 4 Ekim günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Dönence'nin on üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Dönence 13. bölüm izle dizi izle linki...

DÖNENCE DİZİSİ 12. BÖLÜM KONUSU NE?

Cem’in fenalaşıp ameliyata alınmasıyla Olgun ailesi için zor saatler başlarken Doktor Erhan’ın verdiği iyi haberle bir umuda tutunurlar. Bu sırada Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek Selman’la iş birliği yapar ve ondan Cem’i öldürmesini ister. Miro, Özgür’ün Cem’in hastalığını bildiğini ve sakladığını öğrenir, bunu kendi çıkarı için kullanarak Gece’ye anlatır.

Dönence 13. bölüm izle

Gece kalbi ve mantığı arasında kalır, her ne kadar Özgür’e aşık olsa da ona içi gitse de babasının hastalığını kendisinden gizlediği için çok kırgındır… Tüm bunlar olurken Gece’nin konservatuar sınavını kazandığı bilgisi gelir. Gece’nin kararı ne olacaktır? Ailesini ve Özgür’ü geride bırakıp İstanbul’a gidecek mi?

DÖNENCE OYUNCU KADROSU

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde; Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak gibi başarılı isimler yer alıyor.

DÖNENCE YENİ BÖLÜM İZLE!

Dönence dizisinin Kanal D'de 4 Ekim günü yayınlanan 13. bölümünü (on üçüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

DÖNENCE 13. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Global TV

kanal d izle dizi izle dizi haberleri kanal d dizileri Kanal D Dönence yeni bölüm izle