Deha 1. Bölüm İzle

HABER MERKEZİ
Deha Show TV Dizi Haberleri
Deha 1. Bölüm İzle

Deha dizisinin birinci bölümü 22 Eylül 2024 Pazar günü Show TV'de yayınlandı. Deha'nın 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Deha birinci bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Deha dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen atv dizisi olan 'Deha'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte Show TV Deha 1. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

DEHA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesini ele alacak. Cesur, Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olarak, her ikisinin kötücül karakterini kendinde birleştirmiş ve kendini babasından bile koruması gerektiğini çok küçük yaşlarda öğrenmiş bir karakterdir. Devran’ın (Aras Bulut İynemli) hayatlarına girişiyle Cesur için de birçok şey değişecektir.

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Deha'nın oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu yer alıyor.

DEHA İLK BÖLÜM İZLE

Deha dizisinin SHOW TV'de 22 Eylül 2024 Pazar günü yayınlanan 1. bölümünü ( birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

DEHA 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ