Dallas Mavericks - Boston Celtics maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
NBA Canlı izle Canlı maç izle basketbol
Dallas Mavericks - Boston Celtics maçı saat kaçta, hangi kanalda?

NBA final serisi maçında heyecan! Dallas Mavericks - Boston Celtics karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

NBA final serisi maçında heyecan devam ediyor. Dallas Mavericks ile Boston Celtics karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Dallas Mavericks - Boston Celtics maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Dallas Mavericks - Boston Celtics maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

DALLAS MAVERİCKS BOSTON CELTİCS KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Dallas Mavericks - Boston Celtics NBA final serisi maçında iki takım 15 Haziran Cumartesi günü saat 03:30’da karşı karşıya gelecek.

Dallas Mavericks - Boston Celtics maçı canlı

DALLAS MAVERİCKS BOSTON CELTİCS MAÇI HANGİ KANALDA?

Dallas Mavericks - Boston Celtics karşılaşması S Sport, S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

DALLAS MAVERİCKS BOSTON CELTİCS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finalinde, serinin üçüncü maçı oynandı.

American Airlines Center'da yapılan müsabakada Boston Celtics, Dallas Mavericks'i 106-99'luk skorla yendi ve seriyi 3-0'a taşıdı.

Celtics'te Jayson Tatum 31 sayı, 6 ribaund, 5 asistle, Jaylen Brown da 30 sayı, 8 ribaund, 8 asistle galibiyetin mimarı oldu. Konuk ekipte Derrick White 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Jrue Holiday ve Sam Hauser da 9'ar sayıyla mücadele etti. Ev sahibi Mavericks'te ise Kyrie Irving 35 sayı, 3 ribaund, Luka Doncic 27 sayı, 6 ribaund, 6 asist, PJ Washington 13 sayı, 8 ribaundla oynadı.