Club Brugge - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda? Club Brugge - Fiorentina maçı şifresiz mi?

HABER MERKEZİ
Canlı maç izle Exxen Konferans Ligi
Club Brugge - Fiorentina maçı saat kaçta, hangi kanalda? Club Brugge - Fiorentina maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan! Club Brugge - Fiorentina karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında heyecan devam ediyor. Club Brugge, Fiorentina'yı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Club Brugge - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Club Brugge - Fiorentina maçı canlı maç izle linki...

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Club Brugge ve Fiorentina kozlarını paylaşıyor. İtalyan ekibi ilk maçta rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir avantaj yakalamıştı. Club Brugge - Fiorentina karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak.

CLUB BRUGGE FİORENTİNA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Club Brugge - Fiorentina UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında iki takım 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:45’de karşı karşıya gelecek.

Club Brugge - Fiorentina maçı canlı izle

FİNAL MAÇI YUNANİSTAN’DA

Yarı final maçlarının ardından final müsabakası ise 29 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Konferans Ligi finaline Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı ev sahipliği yapacak.

Fiorentina - Club Brugge eşleşmesinin galibi Olympiakos - Aston Villa eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak.

CLUB BRUGGE FİORENTİNA MAÇI HANGİ KANALDA?

Club Brugge - Fiorentina karşılaşması Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

CLUB BRUGGE FİORENTİNA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.