CANLI YAYIN! Partizan - Anadolu Efes maçı S Sport şifresiz canlı maç izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Anadolu Efes Canlı maç izle Basketbol Süper Ligi Euroleague
CANLI YAYIN! Partizan - Anadolu Efes maçı S Sport şifresiz canlı maç izle!

THY Euroleague'de Partizan Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Saat 22:30'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Partizan Anadolu Efes maçı için nefesler tutulmuş durumda. THY Euroleague basketbol maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Partizan Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Partizan Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor...

Partizan Anadolu Efes maçı canlı yayın izle

THY Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes, Partizan’a konuk oluyor. Mücadele Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bulunan Stark Arena’da oynanacak. Anadolu Efes, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada rakibini 100-94 mağlup etmeyi başarmıştı. Haftaya 14. sırada giren lacivert- beyazlılar, rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor. Tomislav Mijatovic’in öğrencileri Euroleague’de son olarak Makkabi Tel Aviv karşısında kazanmıştı.

Euroleagu’de heyecan 27. hafta karşılaşmalarıyla başlıyor. Anadolu Efes, parkede Partizan’la kozlarını paylaşacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde bir numaralı organizasyonunda Anadolu Efes, beklentilerin uzağında kaldı. Avrupa Ligi’nde oynadığı 26 maçta 11 galibiyet ve 15 mağlubiyet yaşayan lacivert beyazlılar,  Partizan karşılaşmasıyla çıkış yakalamak istiyor. Ev sahibi Partizan ise bu sezon 12 galibiyet ve 14 mağlubiyet aldı.

PARTİZAN ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Partizan Anadolu Efes maçı saat 22:30'da S Sport veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Partizan Anadolu Efes maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

PARTİZAN ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.