CANLI YAYIN! Panathinaikos - Aris maçı TV 8,5 şifresiz canlı maç izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Panathinaikos Fatih Terim Canlı maç izle
CANLI YAYIN! Panathinaikos - Aris maçı TV 8,5 şifresiz canlı maç izle!

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos Aris karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka TV 8,5 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Panathinaikos Aris maçı için nefesler tutulmuş durumda. Yunanistan Süper Ligi'nde maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Panathinaikos Aris maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Yunanistan Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor...

Yunanistan Süper Lig’inde 25. haftada Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Aris takımını konuk ediyor. Mücadelenin şifresiz olarak ekranlara geleceği kanal belli oldu. Panathinaikos, son haftalarda performans düşüklüğü yaşıyor. Yeşil-beyazlılar, oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Fatih Terim’in öğrencileri, rakip fileleri 58 kez sarsarken kalesinde ise 19 gol gördü. Ligin en az gol yiyen takımı olan Panathinaikos haftaya topladığı 52. puanla 3. sırada girdi. Konuk takım Aris ise bu sezonun dikkat çeken takımlarından birisi oldu. Aris ligde oynadığı son 2 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı.

Panathinaikos Aris maçı canlı yayın izle

PANATHİNAİKOS ARİS MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Panathinaikos Aris maçı saat 22:00'de TV 8,5, S Sport Plus veya Exxen kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Panathinaikos Aris maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

PANATHİNAİKOS ARİS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.