CANLI YAYIN | Lugano Fenerbahçe Maçı

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor Spor Smart canlı izle UEFA Şampiyonlar Ligi
CANLI YAYIN | Lugano Fenerbahçe Maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında heyecan! Lugano - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında heyecan devam ediyor. Lugano ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Lugano Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Fenerbahçe'nin yeni transferleri St. Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, Lugano ile oynanacak iki maç için UEFA listesine eklenirken, sakatlığı bulunan St. Maximin ilk maçta oynayamayacak. Cenk Tosun ve Oğuz Aydın ise Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda maçta görev bekleyecek.

Lugano Fenerbahçe maçı canlı maç izle

MOURINHO İDDİALI

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, maç öncesinde Thun Arena'da savunma oyuncusu Djiku ile gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'ye geldiği günden beri çok mutlu bir çalışma ortamı bulduğuna değinen Mourinho, İstanbul'daki rövanşı düşünmediğini ve ilk maçta amacının kazanmak olduğunu vurguladı.

RÖVANŞ 30 TEMMUZ’DA

Fenerbahçe- FC Lugano eşleşmesinin rövanşı 30 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

LUGANO FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Lugano Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında iki takım 23 Temmuz Salı günü saat 21:30’da karşı karşıya gelecek.

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Lugano Fenerbahçe karşılaşması Spor Smart ve Smart Spor HD kanalı üzerinden aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.