CANLI YAYIN LİNKİ! OFI Panathinaikos maçını canlı izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Panathinaikos Canlı maç izle Fatih Terim
CANLI YAYIN LİNKİ! OFI Panathinaikos maçını canlı izle

Yunanistan Süper Ligi'nde OFI İLE Panathinaikos karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

OFI Panathinaikos maçı için nefesler tutulmuş durumda. Yunanistan Süper Ligi maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından OFI Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte OFI Panathinaikos maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Yunanistan Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor...

OFI PANATHİNAİKOS MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

OFI Panathinaikos maçı saat 20:30'da S Sport Plus veya Exxen kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. OFI Panathinaikos maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

OFI PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Yunanistan Ligi'nin 25. haftasında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, evinde Aris Saloniki'yi 2-0'lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmada Fatih Terim'in ekibine galibiyeti getiren golleri 5. dakiakda Anastasios Bakasetas ve 52. dakikada penaltıdan Fotis Ioannidis attı.

Panathinaikos'ta Anastasios Bakasetas 89, Samet Akaydin 90 dakika sahada kaldı. Willian Arao ise 80. dakikada oyuna dahil oldu.

Fatih Terim'in ekibi bu galibiyetle ligde 2 maç sonra kazandı. Panathinaikos, ligde 55 puana yükseldi. Aris, 41 puanda kaldı.

Panathinaikos, ligin bir sonraki haftasında OFI deplasmanına gidecek. Aris, sahasında AEK Atina'yı ağırlayacak.