CANLI YAYIN | Lille Fenerbahçe Maçı

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Exxen UEFA Şampiyonlar Ligi Exxen canlı izle Canlı maç izle Canlı skor
CANLI YAYIN | Lille Fenerbahçe Maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında heyecan! Lille ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında heyecan devam ediyor. Futbol kadınlar karşılaşmasında Lille ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Lille Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Lille Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.

LİLLE FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Lille Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında maçında maçında iki takım 6 Ağustos Salı günü saat 21:30'da karşı karşıya gelecek.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Lille Fenerbahçe karşılaşması Exxen kanalı üzerinden aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.