CANLI YAYIN! Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ATV şifresiz canlı maç izle! Canlı maç anlatımı

İstanbul/haberglobal.com.tr
Galatasaray Fatih Karagümrük Canlı maç izle atv Ziraat Türkiye Kupası
CANLI YAYIN! Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ATV şifresiz canlı maç izle! Canlı maç anlatımı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'de başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı için nefesler tutulmuş durumda. Ziraat Türkiye Kupası'nda maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Galatasaray Fatih Karagümrük maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor...

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK)çeyrek final karşılaşmasında Galatasaray, Karagümrük’ü ağırlıyor. Tek maç üzerinden oynanacak mücadelede kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak ve Trabzonspor’un rakibi olacak. Sarı-kırmızılılarda sıkışık fikstür sebebiyle bazı oyuncuların dinlendirilmesi bekleniyor.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Günay, Kaan - Sanchez - Nelsson - Berkan, Oliveira - Eyüp, Tete - Kerem Aktürkoğlu - Zaha, Vinicius

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı canlı yayın izle

GALATASARAY SON DURUM

Avrupa’ya Sparta Prag mağlubiyetinin ardından veda eden sarı kırmızılılar, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’yle şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Galatasaray, kupaya beşinci turdan başlarken Ümraniyespor’u 4-1 ve son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

KARAGÜMRÜK SON DURUM

Karagümrük, ligde düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Oynadığı son iki mücadeleden sahadan beraberlikle ayrılan İstanbul ekibi, kupada ise dördüncü turda Derincespor’u 3-1, Kırklarelispor’u 2-0 ve Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı saat 20:45'de ATV kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Galatasaray Fatih Karagümrük maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.