CANLI YAYIN | Barcelona Real Madrid Maçı

HABER MERKEZİ
Arda Güler Real Madrid FC Barcelona Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor S Sport Plus canlı izle Hazırlık maçı
CANLI YAYIN | Barcelona Real Madrid Maçı

Hazırlık maçında heyecan! Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

-NOT: Maç çıkan fırtına nedeniyle durduruldu. Fırtınanın dinmesi bekleniyor. 30 dakika bekleme süresi verildi. 12 dakikada ısınma için ayrılacak. Yıldırım düşmezse maç 42 dakika tamamlandığında başlayacak.

Hazırlık maçında heyecan devam ediyor. Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Barcelona Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Barcelona Real Madrid maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

BARCELONA REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

FC Barcelona Real Madrid Hazırlık maçında maçında maçında iki takım 4 Ağustos Pazar günü saat 02:00'de karşı karşıya gelecek.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Barcelona Real Madrid karşılaşması S Sport Plus kanalı üzerinden aşağıdaki link aracılığıyla canlı aktarılacak.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Elindeki kadro üzerinde denemeler yapan Carlo Ancelotti, Milan maçından sonra Barcelona karşısında da Arda Güler'e ilk 11'de yer verecek.

Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'i sahaya 4-3-3 dizilişiyle süreceği öğrenilirken Arda Güler bu kez orta sahada görev yapacak. Arda Güler'in Milan maçında olduğu pozisyonda ise Brahim Diaz görev yapacak.

İşte Real Madrid'in Barcelona maçı 11'i:

Courtois, Militao, Rüdiger, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Modric, Arda Güler, Ceballos, Brahim Diaz, Rodrygo, Endrick

Barcelona'nın muhtemel kadrosu : Ter Stegen; Héctor Fort, Lenglet, Íñigo Martínez, Martín; Bernal, Casadó; Julián Araújo, Pablo Torre, Pau Víctor; Lewandowski.