Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Canlı izle Canlı skor Galatasaray Canlı maç izle
Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fatih Karagümrük - Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı canlı maç izle linki...

Ligde sarı-kırmızılılar 31 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 96 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 15. sırada yer alıyor.

GALATASRAY MAÇI İZLE

ŞAMPİYONLUK İLAN EDİLEBİLİR!

Ligin bitimine 3 hafta kala Galatasaray liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanında berabere kalmasıyla sarı-kırmızılılar puan farkını 6’ya çıkardı. Aslan, Karagümrük maçını kazanır, Kanarya da Kayserispor karşısında puan kaybederse Galatasaray, şampiyonluğunu ilan edecek.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fatih Karagümrük - Galatasaray Trendyol Süper Lig maçında iki takım 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Galatasaray karşılaşması Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı aktarılacak.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.