CANLI MAÇ SKORU! Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Canlı maç izle Exxen Konferans Ligi
CANLI MAÇ SKORU! Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı canlı izle!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan! Union Saint-Gilloise ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor..

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Belçika'nın güçlü ekiplerinden Union Saint Gilloise ile kritik bir maça çıkacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, rakibi Union Saint Gilloise karşısında deplasmanda güzel bir skor elde edip, sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajı eline almak istiyor

ST. GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı 7 Mart Perşembe günü saat 23:00’de oynanacak.

Union Saint-Gilloise ve Fenerbahçe maçı canlı maç izle

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 şu şekilde;

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

FENERBAHÇE'DE 2 İSİM EKSİK

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 2 oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

ST. GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 7 Mart Perşembe günü saat 23:00’de Union Saint-Gilloise'ın sahasında karşı karşıya gelecek. Maç Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

UNİON SAİNT-GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.