CANLI MAÇ SKORU! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı izle

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beko Panathinaikos Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor basketbol Euroleague
CANLI MAÇ SKORU! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı izle

THY Euroleague Final Four basketbol maçında heyecan! Panathinaikos - Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

THY Euroleague Final Four basketbol maçında heyecan devam ediyor. Panathinaikos, Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

FENERBAHÇE NORMAL SEZONU 6. SIRADA TAMAMLADI

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 20 galibiyetle 6. sırada tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip 14 kez rakiplerine kaybetti. İlk 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, başantrenör Dimitris Itoudis'le yollarını ayırıp Sarunas Jasikevicius'la anlaştıktan sonra çıkışa geçerek play-off oynama hakkı kazandı.

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı

FENERBAHÇE 6. KEZ FİNAL FOUR'DA

1958'den bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 18. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarından sonra altıncı kez Dörtlü Final'de yer alacak.

2017 yılında kupayı İstanbul'da havaya kaldırarak Avrupa'nın zirvesine çıkan sarı-lacivertliler, bu başarıyı tekrar etmeye çalışacak.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko THY Euroleague Final Four maçında iki takım 24 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko karşılaşması Exxen, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

PANATHINAIKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.