CANLI MAÇ SKORU! Olympiakos - Panathinaikos maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fatih Terim Panathinaikos Yunanistan Süper ligi Canlı maç izle
CANLI MAÇ SKORU! Olympiakos - Panathinaikos maçı canlı izle!

Yunanistan Süper Ligi Şampiyona Grubu'nda heyecan! Olympiakos ve Panathinaikos karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Olympiakos ile Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Olympiakos - Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Olympiakos - Panathinaikos maçı canlı maç izle linki...

Fenerbahçe'nin Panathinaikos'a kiraladığı Samet Akaydin, Yunan devine imza atma sebebini açıkladı. Samet Akaydin, EURO 2024'te oynayabilmek için Panathinaikos'a gittiğini belirtti.

EURO 2024'te forma giymek adına Panathinaikos'a gittiğini açıklayan Samet Akaydin, "Düzenli oynayabileceğim ve bu sayede EURO 2024'e seçilme şansımın yükseleceği bir kulüp olduğu için Panathinaikos'a geldim" dedi.

Fenerbahçe'deki ve milli takımdaki performansının kıyaslanmasına değinen Akaydin, "Milli takımda kendimi daha rahat hissediyorum. Gerçek oyuncu kimliğimi orada daha iyi ortaya koyduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

OLYMPİAKOS PANATHİNAİKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Olympiakos - Panathinaikos maçı 10 Mart Pazar günü saat 21:30’da oynanacak.

OLYMPİAKOS PANATHİNAİKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Yunanistan Süper Ligi Şampiyona Grubu'nda Olympiakos ile Panathinaikos 10 Mart Pazar günü saat 21:30’da Olympiakos'in sahasında karşı karşıya gelecek. Maç S Sport Plus ve TV8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

OLYMPİAKOS PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.