CANLI MAÇ SKORU! Konyaspor - Galatasaray maçı canlı izle! Konyaspor - Galatasaray maçı izle

HABER MERKEZİ
Konyaspor Galatasaray Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor Fenerbahçe
CANLI MAÇ SKORU! Konyaspor - Galatasaray maçı canlı izle! Konyaspor - Galatasaray maçı izle

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Konyaspor - Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Konyaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Konyaspor - Galatasaray maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'la kozlarını paylaşacak. Ligde geçtiğimiz sezonlarda Konyaspor'a konuk olduğu son 3 maçı da kaybeden Galatasaray, puan ya da puanlar alabilmek için sahada olacak.

Konyaspor - Galatasaray maçı canlı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Ligin son haftasında Galatasaray, Konyaspor karşısında 1 puan aldığı taktirde şampiyon olacak. Küme düşme hattına yakın olan Konyaspor ise 1 puana ligde kalmayı garantileyecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı sarı-kırmızılılar 3-0 kazanmıştı.

KONYASPOR GALATASARAY KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Konyaspor - Galatasaray Trendyol Süper Lig maçında iki takım 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Konyaspor - Galatasaray karşılaşması beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.