CANLI MAÇ SKORU! Kasımpaşa - Galatasaray maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kasımpaşa Galatasaray Canlı maç izle
CANLI MAÇ SKORU! Kasımpaşa - Galatasaray maçı canlı izle!

Trendyol Süper Lig'de heyecan! Kasımpaşa - Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Kasımpaşa ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kasımpaşa - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Kasımpaşa - Galatasaray maçı canlı maç izle linki...

Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında sahaya çıkıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Kasımpaşa - Galatasaray karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Galatasaray ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın tamamını kazanırken ev sahibi Kasımpaşa ise son 5 maçında 8 puan topladı. Galatasaray, Fenerbahçe’nin zorlu Trabzonspor deplasmanına konuk olacağı haftada puan kaybetmek istemiyor.

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kasımpaşa - Galatasaray maçı 17 Mart Pazar günü saat 16:00’da oynanacak.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı

GALATASARAY’DA HEDEF GALİBİYET

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği hafta Okan Buruk ve öğrencileri, Kasımpaşa deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Galatasaray, İstanbul ekibi karşısında kazanması durumunda puanını 81’e yükseltecek. Sarı-kırmızılılarda kritik mücadele öncesinde gözler İcardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldızlara çevrildi.

KASIMPAŞA İLK 4’E GİRMEK İSTİYOR

Ev sahibi Kasımpaşa, bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkat çeken takımlar arasında yer aldı. Geride kalan 29 haftada 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Kasımpaşa topladığu 43 puanla 5. sırada yer alıyor.

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü saat 16:00’da Kasımpaşa'nın sahasında karşı karşıya gelecek. Maç beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.