CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Canlı maç izle Exxen Konferans Ligi
CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı canlı izle!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan! Fenerbahçe ve Union Saint-Gilloise karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı canlı maç izle linki...

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Belçika’nın Union Saint Gilloise takımıyla karşı karşıya geliyor. İstanbul’da oynanacak kritik karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de eksik isimler belli oldu. Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve sarı kart cezalısı Rade Krunic karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığını atalan Becao’nun ise kadroda olması bekleniyor.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı canlı maç izle

Fenerbahçe alacağı her türlü bir ve iki farklı mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet alırken grup aşamasında 2 kez mağlup olmuştu. Fenerbahçe, Avrupa’da rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde ise 11 gol gördü.

FENERBAHÇE'^NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

PSG - Nice maçı 14 Mart Perşembe günü saat 20:45’de oynanacak.

FENERBAHÇE UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 14 Mart Perşembe günü saat 20:45’de Fenerbahçe'nin sahasında karşı karşıya gelecek. Maç Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.